Pop Up -Teltta

Kätevä ja näyttävä juhlateltta, varikkoteltta, toriteltta, huoltoteltta, messuteltta, terassikatos, urheilutapahtumateltta jne. Pop Up -teltta on äärimmäisen helppo pystyttää alumiinin keveyden ansiosta – pystytysaika jopa alle 2 minuuttia!

Pop Up -teltassa on tyylikäs ja kovaa käyttöä kestävä alumiinirunko. Saumat ovat kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpipääsyn saumakohdista. Kuljettaminen onnistuu jopa pienessä henkilöautossa. Nylonista valmistetut kulmasuojaukset estävät kattoa repeytymästä. Automaattinen kattokankaan pingoitusmekanismi pitää katon kireänä. Seinät on mahdollista liittää toisiinsa reunoissa olevilla vetoketjuilla – näin teltan voi tarvittaessa sulkea tiiviisti.

Pop Up -telttapaketti sisältää:

  • rungon – erittäin tukeva ja vahva rakenne
  • teltan jaloissa 40 mm kuusikulmainen alumiiniprofiili
  • kestävän katon
  • maapiikit ja kiinnitysnarut
  • seinät, jotka voi yhdistää toisiinsa vetoketjuilla
  • kuljetuskassin
  • telttoja on useita eri kokoja (2m x 2m, 3m x4m ja 4m x 8m).

Toimittamillamme teltoilla on yhden vuoden takuu. Valmistaja sitoutuu korjaamaan tai uusimaan viallisen tuotteen tai osan. Takuu ei korvaa luonnonvoimien aiheuttamia vaurioita (esim. tuuli, rankkasade, lumimyrsky jne.) tai itse väärällä käytöllä aiheutettuja vahinkoja.

Star-Teltta

Näyttävä vaihtoehto kun tarvitset tapahtumaasi suurta telttaa.

Kauniin muotonsa perusteella nimetty Star-teltta, jota voidaan käyttää näyttävänä katoksena puutarhajuhlissa, mukavana oleskelutilana yritystilaisuuksissa tai väkijoukonkin takaa hyvin näkyvänä info- ja esittelypisteenä toreilla ja tapahtumissa. Star teltta voidaan pystyttää kaikenlaisille alustoille.

Pystytyksen hoitaa pari ihmistä noin puolessa tunnissa.

Star- ja Double Star -tapahtumateltta kilpailukykyiseen hintaan isoihin ja pieniin tapahtumiin monenlaiseen sääsuojan tarpeeseen. Saatavana useita kokoja ja värejä. Teltta voidaan myös mainospainattaa haluamallasi tavalla.

Close Menu